В разгара на лятото, когато нуждите от вода се увеличават, всички филтри и системи за пречистване, омекотяване, алкализиране и обработка на вода продаваме с 10% отстъпка от редовната цена. Намалението е валидно във всичките магазини на Павирани. Срокът на промоцията е до 17 юли 2018 г включително.

Богат избор на филтрите включва:

Най-новият артикул в сектор филтри е произведената в САЩ, в завода на EcoWater система за омекотяване и пречистване на вода Excellence Refiner. Йонообменната смола в Excellence Refiner омекотява водата, а активният въглен пречиства водата от хлор, органични съединения,  пестициди, подобрява вкусът и ароматът на водата. 

КЪДЕ ОСВЕН В БИЛДО МОЖЕ ДА БЪДАТ ЗАКУПЕНИ С ОТСТЪПКА ОТ 10% ФИЛТРИ ЗА ВОДА ОТ ПАВИРАНИ?

1.В онлайн магазина на адрес:  https://pavirani.com/ 

2. Освен онлайн, най-голям избор от филтри е в  хипермаркет за строителни материали БИЛДО в гр. Пловдив, ж.к. Тракия, ул. Цар Симеон 78 (околовръстно на Тракия, до Петрол). Освен, че са подходящо експонирани, някои от тях са монтирани и работят в търговската зала достъпна за клиенти на БИЛДО. Инсталирани са: система за омекотяване на вода SUPREME SOFT 32,  стандартна система за обратна осмоза, двойна система филтърни колони. 

3. Строителен магазин БИЛДО, гр. Пловдив, ж.к. Тракия, ул. Геогри Данчов (зад 52 блок). И тук е монтирана система за обратна осмоза, от която може да опитате добре пречистена трапезна вода. 

4. Строителен магазин в гр. Пловдив, квартал Кючук Париж, ул. Асен Христофоров 21.