Когато планирахме подребата на стоките в хипермаркет за строителни материали БИЛДО, естествено  беше да отделим подходящо място за филтри и системи за пречистване и омекотяване на вода. За да покажем как реално работят тези системи, трябваше да осигурим близък достъп до водопроводна вода и канализация. 

В Пловдив водата е доста твърда. Обратно на твърдението, че обущарят без обувки ходи, решихме водата, която ползваме в БИЛДО да омекотяваме със система за омекотяване на твърда вода. Тази система е монтирана на достъпно за клиенти място, за да може всеки желаещ да се запознае с начина на монтаж и принципа на действие на този толкова полезен за всяко домакинство уред. Избрахме омекотителна система SUPREME SOFT 32 като много надеждна, икономична и напълно отговаряща на нашето потребление на вода.

Омекотителните системи и по-точно електронното управление трябва да бъде защитено от попадане на твърди частици. С тази цел,  преди всеки уред, задължително се монтира филтър за водопровод. В БИЛДО инсталирахме механичен филтър за вода и филтър с активен въглен. 

В БИЛДО може да закупите уреди за омекотяване на вода за малки апартаменти, многофамилни къщи, автомивки и други жилищни и промишлени обекти с различно потребление на вода.

Система за обратна осмоза, която пречиства водата за пиене е монтирана в търговска зала. Както препоръчваме в домашни условия и в БИЛДО тя е в шкаф, под кухненска мивка. Всеки желаещ може да опита пречистена с обратна осмоза чиста трапезна вода. 

Наскоро гамата от системи за обратна осмоза попълнихме с осмотичен йонизатор за вода с уникален филтър на корейска фирма BIOCERA. Това е 8 степенна система, която произвежда добре структурирана, алкална вода с антиоксидантни свойства.

Предлагаме няколко вида системи за обратна осмоза, както и други видове системи за питейна вода без мембрана за обратна осмоза. Всички системи за питейна вода могат да бъдат свързани с диспенсър и ледогенератор на хладилник и да подават към него чиста и вкусна вода. 

В БИЛДО ще намерите също белгийски центробежни филтри CINTROPUR

Секторът филтри за вода включва също широка гама механични филтри за твърди частици, карбонови филтри с активен въглен, филтри за хладилник, комбинирани филтри, филтърни колони, линейни филтри, резервни филтри и много други видове. 

Отделна гама продукти свързани с водата са йонизатори за алкална вода. От няколко години предлагаме подбрани модели от тези уреди на реномирани корейски и тайвански производители.

Заповядайте в БИЛДО, нашите продавач консултанти ще Ви помогнат в избора на подходящи за Вас филтри за пречистване на вода.

Всичките описани тук продукти се предлагат и в онлайн магазина ни на адрес www.pavirani.com