лира 400/1200 хром AVANGARDE

0 / 5 (0 гласа)


253.90 лв.

Xpoмиpaнaтa лиpa c мapĸa Тhеrmоluх Аvаntgаrdе е изpaбoтeнa oт виcoĸoĸaчecтвeнa въглepoднa cтoмaнa, пoĸpитa e c фин cлoй xpoм-ниĸeлoвa cплaв и пpeдлaгa изĸлючитeлнo ĸaчecтвo и eфeĸтeн дизaйн, ĸoйтo ocвeн дa зaтoпля пoмoщeниeтo пpидaвa cтилнa и мoдepнa визия нa вcяĸa eднa бaня.
 


15064

 
на 12 вноски по 24.46 лв.

 

Лирите за баня Avantgarde са с леко извити напред ребра и хромирано покритие. Изработени са от висококачествени метални заготовки, покрита е с фин слой мед и хром-никелова сплав. Предназначени са за монтаж и експлоатация в локални и централни отоплителни системи. Структурата и дизайна на радиатора за баня предоставят възможност да бъде комплектована с електрически нагревател, като допълнителен аксесоар. Това позволява продукта да се използва извън обхвата на локалното или централно парно - в помещения, където е необходим достъп до електрическата мрежа. Всяка лира е комплектована с конзоли за закрепване към стена, тапа и обезвъздушител.

Присъединителните размери на всяка една лира са стандартни - 1/2''. Центровете на отворите отстоят на по 20мм от двата края на лирата. Произведени от хоризонтални стоманени тръби 20 х 1.2mm и вертикални D- профили 40 х 30 x 1.5mm. - Вход/ изход : 1/2". Максимална допустима работна температура: 120°С.


Напиши коментар


Моля въведете име

Невалидна електронна поща!


© Bildo - Строителни материали - COPYRIGHT © 2018
Онлайн магазини със складова програма от