Заповядайте в нов български хипермаркет за строителни материали БИЛДО, където може да спечелите 43 инчов смарт телевизор. Условието на участието е дo 16 часа на 30.06.2018 г. да посетите Билдо и да попълните талон за участие в томболата. Наградата ще бъде изтеглена в присъствие на комисия в 17 часа на 30.06.2018 г.  

Адресът на строителния хипермаркет БИЛДО:

гр. Пловдив, Ж.К. Тракия, ул. Цар Симеон 78. Околовръстен път на Тракия, до бензиностанция на Петрол (между ресторант Рибарника и ЖП гара Тракия). 

Tел за информация. 032/570 400

Работно време: Понеделник - петък от 8:30 - 19:00; Събота, неделя от 9:00 - 18:00   

Право на участие в Томболата има всяко физическо лице, което към момента на попълване на талона за участие е навършило 18 години. Павирани ЕООД не носи отговорност в случай, че печеливш от томболата е предоставил неверен или неактуален номер на телефон. 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Печелившите участници се съгласяват доброволно да предоставят свои лични данни - две имена и телефонен номер, необходими за уведомяване на участник спечелил наградата.  Павирани ЕООД полага дължимата грижа  събирането, обработването и съхраняването на личните данни на участниците да се извършва при стриктно спазване на разпоредбите на Закона за защита на личните данни. След приключване на томболата, всичките данни ще бъдат унищожени в присъствие на комисия.

Всеки участник, спечелил награда, се съгласява неговото име, снимки и клипове, съдържащи лика му и отразяващи получаването на наградата, да бъдат публикувани на интернет адрес www.bildo.bg, както и в официалната Facebook страница на Павирани ЕООД.

 Наградата ще се предаде срещу подпис от страна на печелившия участник в строителния хипермаркет БИЛДО.  Получаването на наградата се документира със снимков и/или видео материал. Участникът губи правото си да получи награда, ако не се яви в срок до 2 седмици от датата на уведомяването. Печеливш наградата ще бъде уведомен по телефона и ще бъде обявен на официалната фейсбук страница на Павирани ЕООД https://www.facebook.com/pavirani.bg/. 

Забранени са действия, с които се цели вероятността за спечелване на Награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при определяне на победителя, Павирани ЕООД си запазва правото да дисквалифицира съответния участник и да го лиши от правото да получи спечелена в резултат на такива действия Награда. 

С включването си в томболата, всеки участник се счита за уведомен и запознат с настоящите  правила.  Участниците могат да се свържат с Павирани ЕООД на телефон 032 570 400 - Билдо информация.

Служителите на Павирани ЕООД и техните близки нямат право да участват в томболата.