Магазините за строителни материали в гр. Пловдив на фирма Павирани ЕООД са добре познати на мнгобройните клиенти с добро обслужване, изгодни цени и богат асортимент. Те са специализирани в инсталации за водопровод, канализация, отопление и филтри за пречистване на вода. Строителният хипермаркет БИЛДО е третият магазин за строителни материали на Павирани ЕООД. Върху площ от 3000 м2, освен традиционните за фирмата артикули, се предлагат и други групи от материали за строителство и ремонт. 

СЕКТОР БАНЯ

Шкафчета за баня, мивки, тоалетни чинии, структури за вграждане, плочки за баня на склад и по заявка, аксесоари за баня, смесителни батерии, мивки за баня, ПВЦ ламперия, первази, лайсни.

СЕКТОР ЕЛЕКТРОМАТЕРИАЛИ

Осветителни тела, кабели, крушки, ел. оборудване, бойлери, резервни части за бойлери, нагреватели, кабели, ключове, контакти, разклонители, отоплителни уреди, камини.

СЕКТОР БОИ

Тонитане на бои.

Бои, лакове, спрейове, фасагени, оцветители, латекс, алкидни бои, грундове, разредители, бои за влажни помещения, бояджийски инструменти, консумативи за боядисване (ленти, покривала).

СЕКТОР СТРОИТЕЛСТВО

Гипсокартон, цимент, лепила за плочки, гипс, цимент, шпакловки, замазки, фугини, мрежи, профили, силикони, строителни инструменти.

СЕКТОР ВиК

Всички видове тръби и фитинги за водопровод и канализация на дребно и на едро. Водомери, маншони, спирателна арматура, сифони и много други. NIBCO тръби и части - лесен монтаж с лепило.

СЕКТОР ФИЛТРИ ЗА ВОДА

Системи за омекотяване на твърда вода, филтри за водопровод, филтри за твърди частици, механични филтри за вода, системи за питейна вода, йонизатори за алкална вода. В БИДО на достъпно за клиентите място е монтирана система за омекотяване на вода, която осигурява мека вода за целата сграда.

ИНСТРУМЕНТИ

Бормашини, ъглошлайфи, поялници, електрожени и други видове електрически инструменти. Инструменти за ВиК, бояджийски инструменти, ръчни инструменти, консумативи (боргии, свредла, дискове), градински инструменти.

ЖЕЛЕЗАРИЯ

Крепежи, брави, катинари, дръжки за брави, патрони, сейфове, такелаж, въжета, куки, синджири, въжета, ръчни колички.

ЗА КУХНЯ И ДОМА

Плочки за кухня, ламиниран паркет, домакински принадлежности, почистващи препарати, бидони, саксии, кухненски аксесоари.