Строителен маркет БИЛДО стана на пет години!

Заповядайте на 17 юни 2023 г. в магазина, за да отпразнуваме заедно нашия рожден ден. Освен 17 % намаление на всички продавани стоки (без актуалните промоции), сме приготвили много подаръци и приятни изненади за нашите клиенти.

КАКВО РАЗЛИЧАВА БИЛДО ОТ ДРУГИТЕ СТРОИТЕЛНИ МАГАЗИНИ?

➥ В БИЛДО предлагаме богат асортимент! При нас ще откриете филтри и системи за пречистване, омекотяване и обработка на вода, както и всички необходими части и аксесоари за водопроводни инсталации, бои, инструменти, подови и стенни настилки, железария, крепежи, санитария, сухи смеси, строителна химия, електроматериали и много други продукти необходими за ремонтни дейности и строителство.
➥ Ние се грижим за вашето удобство! Служителите от сектор "Строителство" ще натоварят тежките и обемисти покупки директно във вашия автомобил.
➥ С радост ще ви помогнем с професионален съвет! В магазина работят обучени продавач-консултанти, които са винаги достъпни и готови да ви съдействат.

Заповядайте с нас да празнувате и изгодно да пазарувате!

Строителен маркет БИЛДО се намира в град Пловдив, квартал Тракия, ул. Цар Симеон 78 - Околовръстен път, до бензиностанция на Петрол.
Тел. за информация: 032 570 400. 

Очакваме ви!